Blandning Mellan Chihuahua Och Pomeranian

Posted on

Kan ni berätta hur ni tycker dom är. Pomskies är som namnet antyder en blandning av pomeranian och siberian husky.

Veckans Sotnosar V 9

Jag har en blandning mellan chihuahua och pomeranian som är 4månader gammal.

Blandning mellan chihuahua och pomeranian. Anmäl 0 bra inlägg. Resultatet blir en extremt lojal men något svårdresserad följeslagare. Hon är 12 veckor vaccinerad chippad avmaskad.

Båda leksaksraserna pomeranianen och chihuahua har varit kamrathundar i århundraden. Denna vackra mix består av lika delar pitbull och siberian husky. Oerhört gullig busig och valptrött liten krabat.

Dessa sötnosar är som mindre fluffigare versioner av siberian huskies och väger vanligen mellan 9 och 13 kilo. Som du just har läst är det en blandning av två raser. Och det innebär att avel mellan två genetiskt helt olika individer ger en friskare avkomma.

11 gånger olika hundraser hade ihop det och resultatet blev otroligt gulliga blandraser. Ni som har följande raser. Du måste alltså vara ganska flexibel och förstående.

Jag jobbar väldigt olika tider kan vara allt från 07 30 15 00 till 15 00 24 00. är det någon som haft en valp som vill dela med sig hur den såg ut som valp vs nu. Hon är född i oktober förra året och är en blandras mellan chihuahua pomeranian och powderpuff.

Våran lilla nallebjörn behöver nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. Ser ut som en liten björnunge. Han kommer väl antagligen väga mellan 2 3 kg för både pommen och chihuahuan är ju väldigt små och lika i kroppsvikt.

Pomchi hundar är bara små men vad de saknar i storlek de mer än gör för karaktär. Jag bor i johannesfred vid alvik och jobbar i årstafältet. Behöver någon som har tid för henne.

Hon är en väldigt go och snäll liten tjej. Hon är chihuahua och pomeranian dvärgspets. Det är en blandning mellan chihuahua och pomeranian och vid 5 veckors ålder vägde han vår tingade valp 720 g.

På de hur sidorna kan du läsa mer om vad svenska kennelklubben går och för en inblick i hur vår stora organisation är uppbyggd. 30 jun 2016 kl 12 57 det finns många fantastiskt vackra hundraser och viktigast är såklart att hundarna mår bra vovvar av för olika storlek bör därför inte paras med varandra. Med sig får hon koppel sele lekhage och annat som behövs självklart sin filt och nalle som hon älskar.

Chihuahua pomeranian dvärgspets och papillon. Hon älskar att bada i. Vi gör allt för att dino inte ska känna avundsjuka mot den nya valpen och ser till att gosa och ge lite mycket uppmärksamhet till båda hundarna.

Det vill säga en blandning mellan chihuahua och pomeranian. Vi ska hämta en blandrasvalp om ca två veckor. Söta lojala och vänliga pomeranian chihuahua blandningar är lika tillgivna som de är söta.

Jag är så nyfiken på hur stor han kommer att bli och hur han kommer att se ut. Min lilla chihuahua är mkt lugn och inte speciellt skällig fast jag bor i lägenhet.

Sag Hej Till Var Nya Lilla Valp

21 Supersota Hundkorsningar Som Jag Inte Visste Fanns

11 Ganger Olika Hundraser Hade Ihop Det Och Resultatet Blev

Pomchi Chihuahua And Pomeranian Mix Chihuahua Mix Puppies

Hundar Som Soker Hem Citiboard Se

Veckans Sotnosar V 16

Pomeranian Chihuahua Papillion Valpar Sundsvall Citiboard

Minsta Hundvalpen Jag Har Sett Michela Castellari

Om Man Blandar Chihuahua Med Papillon Lavoff Hundsalong

Hur Blev Era Blandisar Allmant Blandrashundar Ifokus

Detta Ar Pomchi Valpen Simon Simon Ar Vettris Sundsvall

Vilka Raser Var Din Forsta Blandrashund Allmant

Dags For Korkort For Farliga Hundar Johanna Toftby

Pompoo Pomeranian Toy Poodle Lilly Poodle Mix Puppies And

Papillon Pomeranian Mix Puppies For Sale Zoe Fans Blog Pooches

Ni Med Blandraser Raser Hundar Ifokus

Vad Kostade Din Blandrashund Allmant Blandrashundar Ifokus

10 Sotaste Blandrashundarna Listor Se

Dunemin

Gravatar Image
I am over the age of 30 years, very like with animals especially dogs and cats. I write about dogs blog