Engelse Cocker Spaniel Zwart Bruin

Posted on

De uitgroei van een sable engelse cocker spaniel bruin pigment als pup en als volwassen hond. Spaniels zijn wel altijd jachthonden geweest en in het midden van vorige eeuw werden ze geplaatst onder de groep van field spaniels.

Engelse Cocker Spaniel Blauwschimmel Cocker Spaniel Spaniel Dieren

De engelse cocker spaniël is een waakzame stevig gebouwde middelgrote hond met lange oren.

Engelse cocker spaniel zwart bruin. Beschrijving van de engelse cocker. Dat maakt hem een goede jachthond. Ze houden van water en zwemmen evenals apporteren.

Engelse cocker spaniël engelse cocker spaniël is een zacht actief intelligent en krachtig jacht en gezelschapshondje. De engelse cockerspaniël is een ijverig actief en krachtig jachthondje met een altijd vrolijk kwispelend staartje. Zwart wit oranje wit zwart wit met bruin tricolor en ook nog oranjeschimmels blauwschimmels leverschimmels zonder tan met tan.

Onderstaande patronen zijn fouten tegen de rasstandaard. De benen en de onderkant van het lichaam zijn goed behaard. Engelse cocker spaniel is compact en gebalanceerd gebouwd met een leuk kwispelend staartje.

De vacht van de engelse cocker spaniel is glad en aanliggend zijdeachtig. Vdh fci van harte welkom bij de cocker s vom hof sonnenschein. Of zowel iedere gevlekte kleur combinatie zoals bruin wit zwart wit.

De neus is zwart of bruin afhankelijk van de. De oorsprong van zijn naam is nog steeds niet achterhaald. De cocker spaniel werd erkend als onafhankelijk ras door de engelse kennel club in 1892.

De vacht van de engelse cocker spaniel is glad en aanliggend zijdeachtig. Zijn vacht is zijdeachtig glad niet gegolfd. Eenkleurig zoals zwart rood bruin maar ook zijn er vele meerkleuren zoals zwart wit rood wit black and tan zwart wit tan bruin wit tan blauwschimmel oranjeschimmel driekleurschimmel.

Zwart of rood bruin eenkleurig. De schedel is goed ontwikkeld duidelijk gebeiteld noch te fijn noch te grof. De engelse cocker spaniel is een vrij compact en harmonieus gebouwd hondje.

Hobbyfokker van éénkleurige engelse cocker spaniel pups in de kleuren chocolate lever chocolate lever met tan zwart zwart met tan rood en sable met een duitse stamboom van de cocker club deutschland e v. Het haar heeft een middellange lengte. Ze komen in vele kleuren zoals zwart rood chocolade bruin zwart met roodbruine aftekening oranjewit en zwartschimmel.

Klik op de foto s om ze te vergrote n. Engelse cocker de engelse cockerspaniël is een hondenras. Hij is krachtig actief en ijverig van aard.

De donkere ovale ogen hebben een intelligente uitdrukking moeten hebben. Bij de eenkleurige en tankleurige is een witte vlek op borst toegestaan. Zwart of rood of bruin chocolate of leverkleurig zwart met roodbruine aftekening black and tan meerkleurigen.

Het is een zeer kindvriendelijk en altijd vrolijk hondenras. Bij de éénkleur mag enkel een witte vlek op de borst aanwezig zijn.

Licg Nl Engelse Cocker Spaniel

Kleuren Van De Engelse Cocker Spaniel

Brown English Cocker Spaniel Puppy Stock Image Image Of Domestic

Engelse Cocker Spaniel Black And Tan Honden Dieren

Puppyplaats Nl Mooi Nestje Spinger Spaniel Pups Te Koop

Op Een Rijtje Engelse Cocker Spaniel Club Nederland

91bab7baec7450bc32c09da65858b61d Jpg 452 876 Pixels Springer

Engelse Cockers Reuen En Teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg

Pin By Magda Wolniak On English Cocker Spaniel Spaniel

Cockerspaniel English With Images Koira Kirjonta Neulekuvioita

Engelse Cocker Spaniel

From My Lady S Eyes Engelse Cocker Spaniels Home Spaniel

Puppyplaats Nl Engelse Cocker Spaniel Pup Met Stamboom Engelse

Gennin S

Cocker Spaniel Karakter Opvoeden Gedrag En Meer Op Startpunthonden

Zwart En Bruin Honden Zwart Bruin

English Cocker Spaniel Puppy Stock Photo Image Of Friend Buff

Pin Op Honden

From My Lady S Eyes Engelse Cocker Spaniels Home

Gravatar Image
I am over the age of 30 years, very like with animals especially dogs and cats. I write about dogs blog