Cocker Spaniel Pups Zonder Stamboom

Posted on

Ook jonger nestje beschikbaar. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals hd pra en fn en hebben een super karakter.

Hollandse Smoushond Huisdieren Honden Holland

De pups zijn gezond puntgaaf zonder enige kleurfout en super lief.

Cocker spaniel pups zonder stamboom. Als je verdergaat zonder je voorkeuren te wijzigen gaan wij ervan uit dat je het gebruik ervan accepteert. Van een kwamen er twee en daarna kwam de verleiding om zelf een nestje te fokken naar hondenshows te gaan en ons verder te specialiseren in de engelse cocker als fokker en als showtrimmer. Vrijblijvend komen kijken kan op afspraak.

Een spaniel staat voor energie en karakter en bij de engelse cocker spaniel komt dat zeker tot zijn recht in zijn schoonheid en elegantie. Ze zijn goed gesocialiseerd groeien op met. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals hd pra en fn en hebben een super karakter.

De liefde voor de engelse cocker ontstond toen iemand zijn cockerspaniël achterliet in het hondenkapsalon. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pup met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan en black mogen per direct het nest verlaten. Maar je kan nooit een echte cocker spaniel hebben zonder stamboom.

Goud grandioos en geweldig alle schattigheid van het ras samen met de opwinding gelukzaligheid en liefde die deze pups kwispelend in uw huis zullen doen losbarsten. Bekijk al onze honden. Knappe engelse cocker reutjes beschikbaar.

Lees ervaringen en reviews van klanten. Je kan zonder stamboom toch nooit weten of al zijn voorouders echte cockers zijn. Anglo français de petite vénerie.

De pups zijn gezond puntgaaf zonder eni. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. Ontdek onze pups te koop.

Onze pups omdat wij van segreto d amore hobbyfokkers zijn hebben we nooit pups voorradig en maar af en toe een nestje. Voor hetzelfde geld is de overgrootmoeder ooit per ongeluk gedekt door buurmans straathond die op een terrier leek. De pups zijn gezond puntgaaf zonder enige kleurfout en super lief.

We testen alle ouders op erfelijke afwijkingen zodat we ons doel kunnen waarmaken om mooie gezonde en goed gesocialiseerde pups te fokken. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. Je gaat dan een hond kopen die lijkt opeen cocker.

De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals hd pra en fn en hebben een super karakter.

Cocker Spaniel Www Hetijsmolenhof Be

Logo Heidewachtel Honden Stamboom Logo S

Puppyplaats Nl Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom

Puppyplaats Nl Engelse Cocker Spaniel Pup Met Stamboom Engelse

Pretty Girl Looking For Her Fur Ever Home And Yes Her Eyes Do

Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O A Chocolate And Tan Te

Schapendoes Dog Photos Dogs Beard Colour

Dieren Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom Zoekertjes Net

Puppyplaats Nl Engelse Cocker Spaniel Pups Aangeboden

Puppyplaats Nl Engelse Springer Spaniel Pups Aangeboden

Field Spaniel Fokkers Herplaatsing En Field Spaniel Puppies Te Koop

Puppyplaats Nl Mooie Friese Stabij X Golden Doodle Pups

Nestje Van Engelse Cockerspaniel In Veldegem

Puppyplaats Nl Mooi Nestje Spinger Spaniel Pups Te Koop

Cocker Spaniel Cross Dachshund Dachshund Dog Loyal Dog Breeds

Deutscher Wachtelhund Related Hondenrassen Hondenspullen Spaniel

Licg Nl Engelse Cocker Spaniel

Staffordshire Pup Staffordshire Bull Terrier Puppies Cute

Gravatar Image
I am over the age of 30 years, very like with animals especially dogs and cats. I write about dogs blog